Triviador Bulgaria (iOS/Android) е популярна гейминг платформа, която има версии на много езици. В основата на играта има база данни с милиони въпроси от различни теми. Играта първоначално беше налична само за компютри, но отскоро стана достъпна за Android потребителите с чисто нов и свеж дизайн, а от края на този месец има версия и за iPhone.screen640x640

 

Геймплей

Triviador е уникална игра, която предлага нещо повече от задаване на въпроси и състезаване с приятели. В нея е необходимо да завладявате територии и да атакувате столиците на противниците, като за всеки верен отговор ще придобивате нова зона.

IMG_1778

За да тествате знанията и стратегическите си умения, трябва да започнете игра с още двама играчи. Веднага ще разпознаете мястото на битката, това е картата на България. Тя е разделена на територии, които в началото трябва да се завладеят от играчите, отговаряйки на въпроси.

IMG_1779

Целта ви е да владеете по-голям брой територии от тези на противниците ви. За целта при всеки ваш ход ще нападате чужда територия. В този момент вие и този, който нападате ще трябва да отговорите на въпрос с четири възможни отговора, но ако отговорите и двамата правилно, ще бъде зададен още един въпрос, този път с познавателен характер, на който се отговаря с числа. Този, който е по-близо до верният отговор печели.

IMG_1782

В мобилната версия на Triviador, нещата са разнообразени допълнително, вече има по-различен интерфейс и предлага дневни мисии, които ще ви помогнат да се подготвите за битките.

IMG_1786

Минитурнирите са част от играта, която сблъсква опонентите, без да показва тяхното име и ниво, като по този начин предотвратява всякакви опити за манипулиране на турнира. В него има 27 играчи, които се бият в стаи по трима, така накрая остава само една битка от трима, която определя победителя на турнира.

Интерфейс и въпроси

Изключително подобреният и приятен интерфейс помага на играчите в мисията им да станат велики завоеватели. С помощта на пъстроцветни герои и интересни възможности за персонализиране на аватара и войниците по време на битка, Triviador създава усещане за завършеност, което може да ви накара да играете с часове.IMG_1776

Въпросите са хиляди, невъзможно е да играете няколко часа и да срещнете един и същи въпрос, дори и да играете само на една тема въпроси. Огромното разнообразие от въпроси е факт, благодарение на лесното и бързо публикуване на въпроси, трябва само да въведете информацията и източника, след което чакате одобрението на въпроса ви.IMG_1777На всички платформи

Triviador е наличен на най-популярните платформи днешно време, можете да играете с двама приятели, като единият е на компютъра, другият на Android смартфон, a вие на iPhone. Страхотно нали, където и да сте, каквото и да правите има време за стратегия, знание и забавление.

GooglePlayBadge_highres Apple-appstore

Ако искате да сте винаги информирани за най-важното от света на мобилните приложения и игри и да имате възможността да научите някой нов трик за вашия смартфон или таблет, не забравяйте да харесате страницата ни във Facebook и да се включите в публичният ни чат във Viber.

Прегледайте
Оценка
82 %