Snow Report BG (Android) е приложение, което ще ви помогне да сте винаги осведомени за случващото се по зимните курорти в България. Независимо дали искате да проверите какво ще е времето в Пампорово или цените на картите в Банско, този ап ще ви помогне да се приготвите за зимния сезон.

Untitled

Камери на живо

Това е една от най-интересните функции на Snow Report BG. Чрез достъпа до над 40 камери на живо от българските зимни курорти, ще успеете да проследите условията и натовареността на пистите, по-които смятате да се пускате. Ако не планирате да карате ски, можете просто да се наслаждавате на различните курорти. 

unnamed (12

Ще бъдете изненадани, колко много информация можете да извлечете само от гледане на живо в зимните курорти в България: Банско, Боровец, Витоша, Пампорово, Чепеларе, Рилски езера ,Узана, Беклемето, Осогово, Копривки. 

Информация

Камерите на живо са само малка част от възможностите на Snow Report BG. Информацията е много ценно нещо, за това без съмнение можем да твърдим, че това приложение е изключително ценно и важно за почитателите на зимните спортове. 

unnamed (1)

В Snow Report BG имате на разположение интерактивна карта на курортите, актуално състояние на писти и лифтове, телефони за връзка, както и актуални цени и условия на лифт карти.

Освен всички тези важни и ценни данни, ще разполагате с прогноза за времето, разписания на автобуси и новини от курортите, които ви интересуват.

Включете се и вие

Snow Report BG предлага възможност на всички потребители на приложението да станат част от креативният екип, като качват смимки и видеоклипове от любимите си курорти.

unnamed (4)

По този начин всички ставаме част от една изобилна галерия, която може да послужи на всеки, който иска да получи повече информация за състоянието на зимните курорти в България.

Приложението е налично само за Android, но потребителите на iOS устройства могат също да се възползват от функционалността, но през браузъра си на адрес: m.snow-bg.com.

GooglePlayBadge_highres

 

 

Ако искате да сте винаги информирани за най-важното от света на мобилните приложения и игри и да имате възможността да научите някой нов трик за вашия смартфон или таблет, не забравяйте да харесате страницата ни във Facebook и да се включите в публичният ни чат във Viber.

Прегледайте
оценка