Dulp (iOS/Android) е нова игра, която поставя на изпитание бързата ви реакция. В нея ще се запознаете с едно опростено игрално поле и много цветове. Бъдете бързи и точни и напредвайте в нивата. Това е вашата цел.

screen322x572

Геймплей

Dulp е изключително проста игра, имате на разположение цветни топчета, които с натискане на екрана се изстрелват нагоре. В горният край на екрана ви е разположен един въртящ се кръг, съставен от различни цветове. Вашата цел е да уцелите с едно цветно топче, същия цвят от въртящият се кръг.

IMG_1494

Ако имате червено топче, трябва да уцелите тази част от въртящият се кръг, която е оцветена в червено.

screen322x571

Трябва да внимавате, защото с напредване на нивата, ще се увеличават броя на цветовете, но също така и броя на кръговете. Може да станат два кръга, като вътрешният е по-малък, а външният е по-голям, а ако не се откажете в началните нива, ще станете експерт и ще достигнете в нива с три кръга.

IMG_1496

Графика и интерфейс

В Dulp е наблегнато на простият и динамичен геймплей, графиката е изключително семпла и дори на моменти дразнещо обикновена. Няма сложни анимации, при преминаване на ниво успешно, екрана става зелен, а ако не успеете да минете ниво, екрана става червен. Просто!

IMG_1495

Интерфейса на играта и основното меню са просто един екран с няколко бутона, всичко в играта е чисто и неукрасено. Все пак, създателите на играта можеха да се постараят малко повече, но явно в Dulp е важен геймплея и зарибяването.

Реклами

Рекламите са неприятен аспект от всяка безплатна игра, тук не е по-различно. На моменти може да се разсеете заради досадната реклама в дъното на екрана, която не се маха през цялото време на игра.

IMG_1497

Нашият съвет, отделяйте една минута преди да включите играта, за да спрете интернета. Dulp може да се играе спокойно и без интернет връзка.

GooglePlayBadge_highres Apple-appstore 

Ако искате да сте винаги информирани за най-важното от света на мобилните приложения и игри и да имате възможността да научите някой нов трик за вашия смартфон или таблет, не забравяйте да харесате страницата ни във Facebook и да се включите в публичният ни чат във Viber.

Прегледайте
Оценка